Vg barn

Hejsan!

Nu har min förkylning nästan gett med sig, har bara lite snuvig nästa och en lagom sexigt hes röst. Trots detta har jag presterat grymt bra på provet idag, kunde alla frågor utom en. Blir alltid så för mig, det är nog därför jag aldrig lyckas uppnå mvg. Men vg är inget att klaga på :)

Jag fick en tanke idag på att verkligen göra min blogg till en makeup-blogg. Ni kan önska en look (ex,Rihanna) och så kan jag visa vilka produkter ni kan behöva och vilka som är bäst till er hy.  Sen gör jag looken på mig själv och lägger upp en video (om jag kan lyckas med det) eller bilder så ni kan se hur det blev. Vad tycks om det? :)


Ubergammal bild på mig :)


gul eyeliner?

Pretty hot, right?




Makeup artist?

Jag har allvarligt funderat på att gå en makeup artist utbildning. Trist att det kostar så sjukt mycket pengar bara :/ Och är det värt 49 000 kr? Det beror väl på om man får ett bra jobb efteråt, annars är det pengar rakt ut i sjön (som man säger)
Den makeup-skolan jag är mest intresserad av heter "Makeupstudion" och man kan gå kurserna i stockholm, göteborg, malmö och borlänge. Nästan alla andra skolor fanns bara i stockholm så det var skönt att hitta i malmö.
AAH jag är så sugen! Om jag gör det, kommer det nog få bli till nästa höst :)




Hjälp!

Seriöst, finns det ingen som kan hjälpa mig med bloggen? Har medlemsnivån något med hur mycket man kan göra på bloggen? En kompis kan hjälpa mig med header men resten av bloggen är också jätte tråkigt :/ Jag är verkligen sämst på sånt här.. Jag har haft en annan blogg där det var mycket enklare att redigera, men kommer inte ihåg vilken sida det var ^




Perkele!

Fan!
jag lyckades bli sjuk denna veckan ändå, fast jag försökt rehaba mig när jag börja känna det i halsen. Så här sitter jag nu, snorig och febrig. Har inte tid och vara sjuk nu!

Det enda jag har och se framemot idag är ett packet från kicks som ska komma :) Med mitt MAC puder och rouge. Synd att man inte kan prova det idag bara, med tanke på mitt förnuvarande flottiga ansikte.. haha ^



Vad är er favoritsminkmärke? Tipsa gärna :)
Jag älskar att testa mig fram på sminkmarknaden.

skäms på mig!

Hejsan!

Fan va jag känner mig dum! Skulle sälja bilen idag, men då ska såklart serviceboken och registreringsbeviset försvinna. Så jag fick ju vänligt ringa köparen och be honom vänta en vecka så jag kunde beställa nytt registreingsbevis och leta efter boken. Fan va korkad jag är att jag inte kolla upp om jag hade dem innan :S Hoppas bara han inte ändrar sig och skiter i bilen för jag kan inte ha kvar den.
Har letat hela dagen igår och idag utan resultat :( Sen vet jag knappt hur boken ser ut, det gör ju inte det lättare.

och dessutom är jag pank som en råtta så måste till banken imorgon och sälja av lite fonder. Usch vad saker kan gå snett.. Får gå av min frustation med charlie (vovven) sen.

Puss!


Lucky's Lada

Hej!

Idag har jag fet baksmälla men super roliga minnen från igår.
Först åkte jag och Pojkvännen till Kristiansstad för att kolla på bil. Det gick sådär, jag hitta visserligen forden och den var faktiskt helt ok :) sen åkte vi till hundai men den bilen var Katastof! Jag vände direkt i dörren när jag såg den. Nu förstår jag varför dem inte satte ut en bild på den på blocket. Sönderrostad och Fugly!
Later on efter allt bil-windowshopping åt vi på MAX, sjukt gott men ack så onyttigt.

På kvällen drog vi på förfest hos therese, var dock inte så jätte livat när det vara var jag, min pojkvän, tezz och anna. Men senare efter vi dragit lite drinkar kom zebbe och sen 3 till killar till.
Efter min flaska vin och två öl var jag och alla andra redo att dra till lucky's lada :) Där var skit ball, träffade massor av människor man gick i gymnasiet med och folk man umgicks med innan. Alla hälsade på alla och det var skön stämning. Min stackars kille kände sig nog ganska utanför med tanke på att han kommer från malmö och känner ingen i höör, så han fick sitta ensam och dricka medans jag mingla runt :)

Tråkigt att man behövde GÅ hem mitt i natten sen bara. Det är ca 8 km hem till mig från lucky's.. Men man jobba ju av hamburgaren från max :)

Snart åker jag och min super trötta pojkvän ner till byn , för att han ska slaffsa i sig bakis-mat. Jag är också rätt frestad men jag tror jag sparar mig.

Ha en din dag!




Mac Makeup=Great!

Go Kväll!

Jag har blivit totalt kär i sminkmärket Mac. Det finns en tjej på youtube jag har börjat följa som är grym på olika "looks" och man lär sig jätte mycket av hennes videor. Man blir även shoppoholic på sminkprodukter (A). Vet inte hur mycket smink jag köpt på kicks nu sen jag börja se hennes videor. Om Ni är intresserade av kolla in henne, så heter hon "Pixiwoo".



Kan berätta att jag använder Mac pro longwear concealer (sitter grymt bra och håller hela dagen) och som fondation har jag Mac mineralize satinfinsih spf 15. Sen har jag flera ögonskuggor från mac. Kommer förmodligen köpa puder från dem också.

Annars ikväll har jag pluggat till engelska jag har imorgon och kollat in världens roligaste komedi "observe and report", kolla in den om ni har tråkigt :)




cash!

Hej!

"Äntligen" får jag sålt min dyra sportbil! Jag kommer sakna den som FAN, men har man inte råd så har man inte. Så imorgon åker jag och pojkvännen till k-stad för att kolla in lite andra bilar. Jag har bla tittat ut en ford och en hundai. Jag kommer verkligen sakna det där när alla tittar efter mig när jag är ute och crusar :) Min vackra eclipse :(
Men det positiva är ju pengarna, trots allt.

Häromdan var jag på en anställningsintervju på ett ålderdomshem utanför hörby. Jag har blivit så pass desperat efter ett jobb. Det gick bra osv, så jag ska gå brevid en vecka först, och sen får jag ser hur det går. Men jag har allvarligt börjat tveka på om jag kommer klara det. Snackade med en tjejkompis som arbetar med det nu och när hon beskrev vad hon fick utstå om dagarna, så fick jag panik. Jag behöver som sagt pengar men jag sjunker inte så lågt att jag tvättar gubb-snoppar och torkar avföring för en lön på kanske 12 000 ut i månaden.

OH! igår var jag och provade på afro dans på friskis o svettis :D Det var väldigt lätt träning, ingen fysiskt krävande alls. Men det var kul, så kanske kommer bli fler gånger. Känner dock av lite värk i roompan (y) Härligt <3





Åstorp

Hej!

Häromdagen åkte jag för och träffa en gammal polare jag inte sett på typ ett år. Det har ju tyvärr blivit att jag träffar polare allt mindre, ofta för att jag växt ifrån dem eller man bara inte orkar ta sig till dem. Den här killen då jag träffade bor ca 8 mil från mig och jag vågar inte köra dit sen jag körde vilse på väg hem därifrån, och tågen är as dryga. Men är man tillräckligt uttråkad så :)
Det var ialla fall super trevligt att hänga lite med honom igen, jäkla adhd barn^
Jag har nog aldrig träffat en så mentalt utvecklingsstört cool kille :)
På kvällen åkte jag hem, nerkyld som en mupp, efter vi hade gått ute ganska länge och träffat hans "polare".

Och USCH imorse! Jag skulle besiktiga bilen kl 8 i hörby, så jag går upp kl 7 och kör till hörby. På plats checkar jag in men då står det att jag är avbokad! Son of a bitch! Jag går och frågar en kille inne på verkstaden och då påstår han att jag inte betalt in. Så jag fick köra hem igen, och boka om besiktningen annars skulle jag få körförbud den 1 april.



Just another day

Tänkte som sagt ta lite bilder med digitalkameran idag men den låter plötsligt helt skumt och den klarar inte av att ta bilder mot en spegel så det fick bli webcamen. Så här kommer lite update på bilder av mig ;)

Enjoy!


Mainstream

Hejsan

Nu har jag skaffat iphone! Haha, ganska efter alla andra men va fan. Det kommer ju ut nya modeller hela tiden. Jag köpte i allafall inte 4:an. Den är helt gjort i glas och så som jag behandlat mina andra mobiler, tror jag inte det skulle vara smart och ha en sådan.
Nä det fick bli iphone 3gs och jag är nöjd än sålänge.

Igår provade jag på ett nytt friskis o svettis pass som hette "core". Helt SICK träningspass! Det var till för dem som var vana vid att träna och ville ha en utmaning. Jag har ju ändå tränat 2-3 gånger i veckan i 3 månader nu, så jag provade. Men fy fan va jobbigt det var, mina händer svullnade under passet och blev lite blåaktiga! Kan bero på att jag röker ^ Så nu har jag extrem träningsvärt i precis hela kroppen, man känner sig hyffsat effektiv asså.

Idag ska jag plugga lite granna och gå ut med hunden, passa på att ta lite "vår" bilder med kameran som legat undangömd ett tag. Lägger upp bilder sen :)


RSS 2.0