Midsommar

Här sitter jag "pigg och vaken" hos min pojkvän och försöker blogga, men hans tangentbord låter jätte mycket haha.. jag stör nog honom lite grann (a).
idag är det ju midsommar, och i'm on fire! Ska bli jätte kul, ville egentligen fira det hemma men nu blir det med polare.
och pga att jag är ensam uppe sitter jag inne på Nelly.com IGEN och kollar på klänningar till när den riktiga sommarvärmen kommer, och hitta denna:

Är den inte promiskuös ;)? Haha har redan beställt hem den ändå. Blir sexig att ha på sig när vi åker utomlands, jag och pojkvännen.

Nä nu ska jag göra kaffe, och njuta av det till en cigg! kanske förbereda frukosten också, får väl ställa upp någongång ;)


vill resa!

Fan va jag är trött på denna vardagen asså, samma skit varenda dag. Tex sist jag reste var med buss till paris, världens segaste resa och när man kom fram blev man magsjuk! Fett fail.. Nä nu kommer jag jobba en månad som sagt sen blir det cash. Men kommer inte kunna resa med killen för han jobbar när jag är ledig, sen börjar jag i skolan igen, och han med. I'm STUCK!

Kanske ska prova mig på en volentärresa :) Var nära att åka till brasilien förra året men jag fega ur :/ Bull och åka ensam ju.


Täävling nelly.com

Hemsidan nelly.com har nu anordnat en designertävling för deras klänningar, och jag är med! Jag skulle vääldigt gärna vinna eller iaf komma två:a, så rösta gärna på mitt bidrag. Skulle uppskattas högt :) Denna klänningen var mitt andra bidag, hittar inte koden till den första (som var mycket snyggare)..


Mina designade klänning på NELLY.COM
Mina designade klänning på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min klänning här!


RSS 2.0