Vila i frid

Idag fick jag reda på att en gymnasiekompis till mig dött i en bilolycka i thailand :( Han brukade åka ner där för att träna mui thai och det hela känns så overkligt! Gick in på facebook imorse , nyvaken och allt och så läser man det.
Jag som hade en så trevlig helg..
Vila i frid Joakim<3

Det är bara så jävla tragiskt när så unga människor dör :( Haft en annan vän som dog när han var 19 och det var fruktansvärt. Ju fler sådana nyheter ju mer paranoid blir jag om min pojkvän. Vet inte vad jag hade gjort om han hade försvunnit från mig..
Har tyvärr varit med om alldeles för många dödsfall redan i mitt liv, ex båda mina föräldrar har gått bort, min kusin, mormor, min brorsdotter och nu 2 vänner.

Ni är saknade och älskade allihopa<3




Bilder på 20års julia


Hipp hurra födelsedag!

Idag blir jag 20 och det känns underbart!
Äntligen kan jag följa med killen och hans polare ut på lite roligare ställen. Har alltid bara blivit 18-klubbar men det slipper jag nu!
Men jag måste säga att jag blev besviken imorse. Hade önskat mig pengar till en tattoo jag ville få gjord och jag hade upprepat denna önskan fleera gånger, men så glömsk som mamma är fick jag ÄNNU en hårstylings apparat. Jag har 7 st! Jag inte faktiskt inte fått något jag önskat mig av mina föräldrar på flera år. Dock av min pojkväns föräldrar får jag jätte fina presenter,varje gång. Men det är väl tanken som räknas :) Min syrra hade inga cash så det blir inga pengar därifrån heller, så det återstår och se vad jag får från henne idag.

Min dag är planerad såhär:

*Packa och dra till malmö
*Firas av pojkvännen och ha mys
*Gå ut med några polare till Mando och äta fint
*Åka till köpenhamn och gå på club<3

Hoppas min dag blir lyckad i allafall. Och det blir ju mer firande imorgon!
Synd bara att äldsta syrran inte kunde komma från stockholm, hennes man bröt höftbenet förra veckan och kan inte röra sig, så syrran måste ta hand om stackaren.

Ha en bra dag ni andra!




Sheldon Cooper

Absolut ÄLSKAR Big bang theory, kan inte tröttna på något av avsnitten.
Bästa karaktären är såklart Sheldon och tänkte dela med mig av hans fetaste kommentarer!

Sheldon: Why are you crying?
Penny: Because I'm stupid!
Sheldon: That's no reason to cry. One cries because one is sad. For example, I cry because others are stupid, and that makes me sad.

Penny: Sheldon, you can't re-program people.
Sheldon: No, you can't re-program people!

Penny: So, what do you guys do for fun around here?
Sheldon: Well, today we tried masturbating for money.


Love it!

Big Suprise!

Glad alla hjärtansdag People!

Jag låg ensam i min säng och tröst åt lite klubba när plötsligt min kille kommer in i mitt rum med en enorm blomsterbukett och ett stort fånigt smile på läpparna. Han bor trots 6 mil från mig så han har kört ändå från malmö bara för att överraska mig på denna fina dag. Ni kan ju tänka er hur glad jag blev! Var beredd att "fira" alla hjärtansdag ensam, men så blev det inte :) Har lite dåligt samvete dock att jag inte köpte något åt honom, men kan ju skylla det på att jag inte hade en aning om att han skulle dyka upp idag. Så vi myste lite och drack te, sen var han tyvärr tvungen att dra igen.. Han pluggar ju högskola heltid vilket han tar väldigt allvarligt.

Jag är ledig imorgon men har en del plugg att ta itu med trots det. Funderar på att sola solarium efter pluggandet, får ju inget solljus i detta februarivädret.

Hoppas iallafall att Ni också haft en trevlig dag, tycker det varit många på facebook som bara klagat på alla hjärtansdag. Finns verkligen inget tvång att delta i kärleksvimlet men onödigt att slänga ut massa hatkommentarer^


One flew over the cuckoo's nest

Godmorgon!

Igår var det så fint väder så jag och pojkvännen bestämde oss för att dra ut på stan istället för att dra till köpcentret Entre (som vi först hade sagt). Jag är ganska farlig att släppa loss på stan dock, kan verkligen inte hålla pengarna i plånboken! När det är knök fullt med folk som stan som shoppar så måste jag också. Det är precis samma som att titta på när andra äter, jag blir hungrig?
Resultatet blev en t-shirt från ginatricot, smink från make up store och lite hårsaker. Inte mycket men väl värt :)

På kvällen drog vi till Bd och njöt av massa godis till gökboet. Underbar film som alla måste ha sett innan dem dör, cult film nr1#!  Har Ni inte sett den så kan jag verligen rekomendera den. Min kille var ganska skeptisk först när jag berättade att den utspelade sig på ett mentalsjukhus, men han blev glatt överraskad. Fick även se Bd's små öken ödlor igen. Jag trodde ärligt talat ALDRIG jag skulle säga att ödlor var SÖTA men det är dem verkligen. Speciellt när dem sover eller solar sig under värmelampan. Kommer lägga upp bilder på småttingarna sen :)

Snart måste jag göra vid mig, S bror och familj kommer på middag.




20 års krisen

Good morgon.
Idag är det inte långt kvar till jag fyller år,(2 veckor). och det är alltid lika svårt och bestämma sig för vad man ska önska sig. Först ville inte min syrra ge pengar för hon tyckte inte det var en riktig 20 års present, men till sist gav hon sig när jag förklarade att jag skulle spara det till något jag ville göra. (Tatuering)
Och nu när man blir "vuxen" tycker föräldrarna att jag ska komma på maten vi ska ha på min hemmafest OCH laga den. Undra hur det kommer gå (:
Till Efterrätt blir det iaf cheesecake, men varmrätten får ni gärna ge förslag på!

Nu ska jag duscha så jag kan bli fresh and so clean (:







Mysteriet med låt löst

ÄNTLIGEN har jag hittat den grymma låten jag hört på radion lite då och då. Det jag stört mig på mest är att dem ALDRIG har sagt efteråt vem som gjort låten, dem gör ju dem med alla andra låtar?! whats up with that? Även denna gången jag hörde den uteblev dem med informationen men jag var listig och memorerade lite av texten så jag kunde söka på google sen :D Så nu är jag nöjd fast jag förmodligen kommer lyssna sönder den redan ikväll.

Kom nyss hem från träningen. Jag hade kännt mig mycket bättre om inte mina smalben hade typ gått i sönder. Kan inte hoppa eller springa utan att det gör piss ont :/ Får vila benen lite från träning nu, vill ju inte bli förlamad och inte kunna springa mer.

imorgon ska jag till min pojkvän och sen träffa en gammal killkompis som jag tappat lite kontakt med. Vi tyckte det var dax att ses igen så imorgon blir det nog ut på pub och sen bio. Dock går det inga filmer jag är speciellt villig att se. Shit va dåliga filmer som kommer ut på bio nu förtiden btw, mest massa "romantiska komedier" och barnfilmer :S Jag vill se rå skräck eller bra thrillers, ingen dubbad jävla barnfilm^

Tinie Tempah <3

Nelly

Fick nyss hem mitt paket jag beställt från nelly.com! Ett par byxor med skönt tunt tyg med ganska lös passform och ett tight svart linne från vila. Gillar verkligen vila's kläder, bra kvalitet och bra priser (:

Har även klippt mig idag, har ju slingat håret blont 3 gånger på 1 och ½ år och inte klippt mig. Så det var skönt att få gjort. Planerar på att färga håret ganska rött sen, lite ironisk med tanke på att jag är redhead egentligen ?! Just nu är mitt hår en enda röra av färger, blont, brunt, rött osv..

Om någon skulle undra varför jag inte lägger upp bilder på mig själv så är min kamera hos pojkvännen och mina gamla bilder är inte värda att lägga upp. Det kommer nya bilder snart !



Vinter depp

Usch vad jag har tråkigt. Inte för att det inte finns massa för mig att göra, men jag vill ut och träffa någon eller röra på mig. Jag kan ju träna ki-box ikväll, men det håller på i 1 och ½ timme. I'm not sure I can cope..
Min kille har ju turen att bo mitt i smeten och har kompisar han kan träffa typ när som. Här är sån torka på påhittiga människor..

Ska jag ta och plugga ändå kanske?  -"And that, charlie brown, is what boredom is all about"




Prenumerationer^^

Påväg hem från skolan idag hämtar jag posten, och får se ett packet som är till mig. Jag kan inte komma ihåg att jag beställt något, men öpnnar såklart den ändå när jag kommer inom dörren. I packetet ligger 2 burkar med bantningspiller?! Och en räkning på typ 800 kr, där står det även något om en prenumeration. Jag har lärt mig att HATA det ordet. Det verkar som att så fort man går ut på internet så har man beställt piller från någon skum hemsida. Detta är inte heller första gången det händer, förra gången var packetet skickat från ..KINA! Sen kom ett annat från usa.


Sluta skicka hem sånt till mig! I dont want it!




Njuutning

soft

Sen jag skaffade mitt friskis o svettis kort har jag bara precis njutit! Gym är inget för mig, att bara stå och trampa i samma maskin känns inte så effektivt. Hittentills har jag bara provat på "jympan" men när jag är lite mer fitt kommer jag nog hoppa på ki-box också (:

Roligt ändå, efter nyår bombas varenda gym sönder av människor som lovar sig själva att ändra på sina vanor. Sen i ungefär mitten av februari är hälften borta igen. Jag lovar mig själv ingenting när det är nyår längre för jag vet att det är fyllan  som snackar.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0